IIS2015 schedule (Dec. 14 - 18, 2015, USTC, http://www.iterschool2015.cn/iis/)

Time / period	Monday, Dec. 14	Tuesday, Dec. 15	Wednesday, Dec. 16	Thursday, Dec. 17	Friday, Dec. 18
(1) 8:20-9:05	Openning ceremony	Jiaqi Dong , Micro- instabilities, turbulence and transport	Rajesh Maingi, The effect of low-z impurities on pedestal structure	C.S.Chang , Gyrokinetic simulations of edge tokamaks	Michele Romanelli, Collisional transport in tokamaks
10 min break					
(2) 9:15-10:00	Jiangang Li, CFETR and Chinese MFE program				
10 min break					
(3) 10:10-10:55	A.Loarte , ITER and pedestal physics	Phil Snyder, Physics of the H-Mode pedestal and the EPED Model	Raffi Nazikian, The effect of 3D fields on ELMs and pedestal transport	Bruce Scott, Gyrokinetic simulations of transport physics	Jiquan Li, Gyrofluid and gyrokinetic turbulence simulation
10 min break					
(4) 11:05-11:50					
Lunch break					
(5) 14:00-14:45	V. Naulin, SOL and pedestal physics	Gary Staebler, Progress towards a predictive model of the LH-transition	Tour of EAST and Institute of Plasmas Physics, Chinese Academy of Sciences	K. Kamiya , Edge radial electric field formation after the L-H transition	Joshua W. Burby, Hamiltonian structure in gyrokinetic theory
10 min break					
(6) 14:55-15:40					
10 min break					
(7) 15:50-16:45	Y. Ueda, Pulsed heat load effects on plasma facing materials	J.Cheng, Experimental studies of L-I-H transitions		R. Ganesh, Unstable microtearing modes and plasma transport	
10 min break					
(8) 16:55-17:40					
Dinner			Banquet at 18:30		

Each lecture consists of two 45-minute sessions with a 10-minute break in between. Lunch and dinner (except for the banquet) are served at university cafeterias.